Embedded bij de alfa’s

Uw eigenste linzenetende barokmuzieknieuwerwetsvindende salonliberaal heeft een probleem, lieve lezer. Een plaatje zegt meer dan duizend woorden (en neemt ook meer schijfruimte in, zo bevestigt de nieuwe tijd oude waarheden):

De hoeveelheid linkse hobby’s op deze tafel is niet te tellen (en dat terwijl de schrijver een nazi was). Plaatje via de iPhone van Miriam.

Nog even en ik ga ook nog van kunst en literatuur houden. Of vinden dat mijn leven meer is dan de som van de kennis die ik ondertussen opdoe. Mijn geweldige juf Nederlands draait zich om in haar graf (helaas is ze daartoe ook echt in de gelegenheid).

Ik roep altijd tegen mijn vrienden dat ze alleen (wetenschaps)filosofie moeten gaan doen als het alternatief erger is, want je houdt geen van je fijne beta-zekerheden meer over. Maar als je er stroopwafels en sparrende literatuurwetenschappers bij krijgt is het stiekem wel erg leuk.

2 thoughts on “Embedded bij de alfa’s”

    1. Juist wel – ik was de barbaar die met geen twaalf brandende stokken aan een boekverslag te krijgen was. Misschien doet ze meer een dansje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.