Laatste stukje Chester

Alten maken de leukste foto’s (feit).

Cornelia heeft foto’s van o.a. de vakwerkhuisjes, symbolisch herkenbaar dinges,  een van de horde artistiekerige neushoorns, de romeinse muur waarop we van appartement naar kathedraal liepen, het koor (kerkje-in-de-kerk waar we staan bij de meeste diensten), houtsnijwerk in de koorbanken, en de pedaalregisters van het orgel, waar je na de dienst het getril al op meters voelt.

En zo :)

2 thoughts on “Laatste stukje Chester”

  1. Die huisjes zijn zeer efteling. En die neushoorns zijn gejat van beschilderde koeien in o.a. Amsterdam en Antwerpen. Maar mondo cooler. En de neushoorn is voor de Brit wat de koe is voor de Belg, vanzelfsprekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.