Goede voornemens

Nu we weer arbitrair van jaar gewisseld zijn (de lengte van jaren is een beetje arbitrair, het moment van wisselen heel erg) maken vele mensen goede voornemens, en ik ook. Mijn goede voornemen is minder lezen.

Verder, als u er nog geen heeft: hier is een hele makkelijke. Als u ook maar een uur per week uw computer gebruikt voor niet meer dan tekstverwerken, surfen, e-mailen en muziek draaien, dan kunt u de overgebleven capaciteit al doneren aan echt heel erg goede doelen, zoals onderzoek naar kanker bij kinderen, spierdystrofie, of, wat minder sexy, natuurkundige projecten die niet genoeg geld hebben voor hun eigen supercomputertijd.

Blogtechnisch gezien kunt u dit kwartaal nog een laatste stukje verwachten over natuurwetten, een mini-serie over eenvoud (volgens mijn prof is dat heel ingewikkeld), en een stukje of een serie over wetenschappelijke geletterdheid. Verder weet ik het nog niet. Ik doe aan verzoeknummers (op het vegablog ook).

Gelukkig nieuwjaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.