Faits divers

1. Ik mag dan een belijdend GroenLinkse veganist zijn, ik ben tegen het ritueel slachtverbod.

2. Wat zijn mensen toch geweldig boeiend.

3. Ik zou bijna “echte” filosofie gaan doen (vanwege punt 2) maar mijn ouders, om over het kabinet nog maar te zwijgen, kunnen dat waarschijnlijk geestelijk niet aan. Lang leve de Open University! (Krijg je ook nog een leuke kleurige lap om je superplie mee te pimpen tijdens Evensong. Wat mijn voornaamste reden was om naar Oxbridge te willen, destijds.)

4. Mensen gaan doorgaans pas na 11 uur ‘s ochtends googelen op “Aristoteles”. En na enen over het inductieprobleem. Blijkbaar vereist dat nogal wat geestelijke voorbereiding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.