Weekmenu (week 25)

Zondag: linzensoep en minibroodjes met humus, en rucola en snijbiet uit de tuin! Nog even wennen dat mijn snijbietliefde niet meer wordt beperkt door het aanbod van de biowinkel.
Maandag: bloemkoolcurry met rijst en grote hoeveelheden gebakken tofu.
Dinsdag: Pompoensoep! En voor het stempeltje in ons hippiepaspoort rijstwafels met hummus en gespruite linzen.
Woensdag: Vanzelfsprekend weer pompoensoep want het is niet toegestaan dat in tweepersoonshoeveelheden te maken. Plus restje bloemkoolcurry.
Donderdag: Rijst met gemengde groenten en pindasaus voor meneer Flexanist (ketchup voor mij)
Vrijdag: PEAK KONIJNENVOER rijst met groene linzen en mungbonen, gestoofde kool en snijbiet uit de tuin, rucola uit de tuin, wortels en bleekselderij met ogenbonenhummus, het laatste beetje pompoensoep, en een gepofte zoete aardappel toe.
Zaterdag: Salade van rijst met groene linzen, gepofte zoete aardappel, gebakken aubergine en zonnebloempitten met dressing van mirin, rijstazijn en sesamolie in de trein van Amsterdam naar Eindhoven. Glorieus.

Leave a Reply