Vega te voet – dag 0
Ik ben op wandelvakantie en ik houd van Goede Voorbereiding*. Dus is het half negen ‘s avonds, maar mijn ontbijt, second breakfast, elevensies, lunch en snackjes voor tussendoor staan al klaar of zitten in mijn tas.
Het menu voor morgen (en overmorgen, en woensdag):
Ontbijt: havermout met genoeg zaden en pitten om zes generaties koolmezen op groot te brengen
Tweede ontbijt: Twee wraps met amandelpasta en rucola
Lunch: zonnatura kant-en-klaarzakje
Tussendoor: wortels, een appel, elitehaver en drie nakd-reepjes
Ik ben wel benieuwd hoe lang de rucola het houdt, eventueel zal ik halsoverkop een lichtverlepterucolafestijn aan moeten richten. Maar daar heb ik stiekem wel zin in. Al dat passen en meten geven me instantaan trek in wat eigenlijk niet mag.
* dat is de positieve formulering. Je zou ook kunnen zeggen: ik ben een gigantische neuroot.
En avondeten scoor je ter plekke?