Nieuwe baan

Ik heb een nieuwe baan. Mijn droombaan, kun je wel zeggen, want het is a) buiten b) met boeken c) thuis: ik ben ruilbiebbibliothecaris!
Een kastje met boeken erin in een voortuin

(Vorig jaar was ik dat ook al, even, maar mijn biebje was toen niet waterdicht.) Huisgenoot W. heeft de ganse winter gelijmd, geschuurd, geepoxy’d en geschilderd en ik mocht dit weekend de eerste (tevens laatste) paal slaan en onze bieb op z’n plek schroeven. Ik ben heel benieuwd wat voor boeken er over een half jaar in staan.

Het enige nadeel is dat het wel eens leidt tot ongestructureerd sociaal contact en daar heb ik een grondige hekel aan, maar elke droombaan heeft ook z’n mindere kanten, dat houdt het realistisch.

(Ik heb ook een andere nieuwe baan zoals u wellicht wist. Daarover later misschien meer.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.