Leesvoer: ga maar rustig slapen

Na het lezen van dit artikel krijg ik nogal de neiging om de hele schuur vol blikvoer te zetten en een watervoorraad aan te gaan leggen. O wacht, misschien beter de hele zolder, want de Russen zouden wel eens vanachter hun bureaus ons kikkerlandje onder water kunnen zetten. Open nooit een PowerPoint of Excel of Word-document dat je via e-mail hebt gekregen.

Stel dat ik besluit dat mijn genen te gaaf zijn om niet door te geven… misschien kan dat alsnog, want ik sta geregistreerd als beenmergdonor (jij toch ook?) en bij deze man zijn de genen in zijn sperma overgenomen door zijn donor. Volgens de betrokken artsen kan dat helaas niet. Maar het mengen van donor- en ontvanger-DNA levert al echte problemen op bij forensisch onderzoek. Fascinerend.

Een aantal van mijn collega’s heeft stukjes geschreven over wat voor werk ze eigenlijk doen en voor wie en waarom. Ik vind dat leuk. Ik probeer in mijn profielfoto scrum uit te leggen aan een baby, dat is niet gelukt. (Je krijgt elke keer een random collega te zien, met F5 krijg je een nieuwe. Of dezelfde! Want random.) oeps, dit kun je alleen bij ons op kantoor komen bekijken…

Hoe diep kan een pinguïn duiken? En een zeeschildpad? En de mensheid? Scrollen, scrollen, scrollen.

One thought on “Leesvoer: ga maar rustig slapen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.