Cremekleurige vingerloze handschoentjes met een regenboog aan kleuren op de rug van de hand

Een warm 2024: win wolletjes!

Geef jezelf een warm gevoel door te doneren aan Artsen zonder Grenzen en win warmte voor de komende jaren met een breisel op maat!

Wie mij wel eens in het echt heeft gezien weet dat ik brei. Sommige mensen vragen vervolgens of mijn breisels te koop zijn. Het antwoord is NEE: zelfs het simpelste paar sokken kost 7 tot 25 euro aan wol plus 91 (minimumloon) tot 875 (mijn tarief als je me via mijn werk inhuurt) euro arbeidskosten.

Er zijn weinig mensen bereid 900 euro te betalen voor een paar sokken, zeker aangezien je voor 510 euro ook al een mooi paar kan hebben (met glitters!!).

Breisels bestaan voor 10% uit garen en voor 90% uit liefde, en dat is niet te koop.

BEHALVE NU. Soort van!

Hoe het werkt

Doneer aan Artsen Zonder Grenzen. Het bedrag maakt niet uit: iedere donatie heeft evenveel kans. Stuur een bewijs van je donatie aan anna_maakt@proton.me . Op 5 februari kies ik willekeurig een winnaar en overleggen we wat ik voor je zal maken, zie hieronder voor een paar opties.

DAARNAAST. Iedereen heeft evenveel kans op een accessoire-naar-keuze, maar om de Elon Musks van deze wereld te stimuleren ook naar hun mogelijkheden bij te dragen krijgt de donateur van het hoogste bedrag een paar dikke huissokken op maat in roze of blauw gemêleerd garen, of garen wat ik nog moet vinden als je vegan sokken wilt.

Wat je kunt winnen

Je wint een accessoire of babyformaat kledingstuk voor jezelf of iemand anders. Geliefde aan de chemo? Ik maak de zachtste muts die je je voor kan stellen! Partner met koude voeten? Met mijn dikke sokken hoef je eindelijk niet meer te doen alsof je bang bent corona van ze te krijgen in bed. Half gewurgd doordat je sjaal onder je rolbankje kwam? Ik brei een col in de kleuren van je roeivereniging. Blaas je wolkjes in de kerk? Met mijn vingerloze handschoenen kan je nog gewoon je bladmuziek omslaan. Ben je bang dat je het koud krijgt als je in alleen een onderbroek en twee kilo glitter op een boot staat? Kies een muts met de kleuren van jouw pride vlag! Er kan ontzettend veel. Droom tegen me aan en ik gooi keuzes op je.

Cremekleurige vingerloze handschoentjes met een regenboog aan kleuren op de rug van de hand
Deze foto is copyright Kate Davies (de rest heb ik zelf gebreid). De wol kost 92 euro, trouwens. Kun je winnen met een donatie van 10 cent.

Een muts in rood, groen en wit tussen roeigerelateerde attributen in dezelfde kleur Een groen babyvestje met een knoop in de vorm van een paddestoel Twee paar kleurige gestreepte sokken aan voeten Vingerlozehandschoenen met een kantwerkje in pastelkleuren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.