Weekmenu (week 22-23)
Donderdag: pindasoep. Ik hoopte het eigenlijk voor twee dagen te maken want op vrijdag moet ik altijd vroeg weg. Maar ik had buiten de intense pindasoepliefde van mijn huisgenoot gerekend.
Vrijdag: kliekjes en tomaten-‘room’-soep (de room kwam in dit geval van meegepureerde witte bonen).
Zaterdag: Curry van spinazie met kikkererwten en wâldbeantsjes, met rijst + gedroogde abrikozen. Het geheel zag er zo geweldig cliché hennepchakragimseldynamisch uit dat ik er maar zonnebloempitten overheen heb gegooid om het plaatje helemaal af te maken.
Zondag: Macaroni met tomatensaus. Alleen was de tomatensaus in de praktijk linzensaus. Het restje was maandagavond ineens verdwenen, illustratief voor de levensverwachting van peulvruchten in dit huishouden.
Maandag: Meer spinaziecurry! En bloemkool-tomaatcurry! En rijst met pompoenpitten + rozijnen + komijn. Meer curry, meer beter.
Dinsdag: Bloemkool-tomaatcurry van gister met gewone en zoete aardappels uit de oven.
Woensdag: PANNENKOEKEN!