Ik ga op vakantie en ik neem mee

Allerlei verpakte etensproducten

Dit zijn ongeveer 11000 kilocalorieën (plant linksboven niet meegerekend). Ik ga vier dagen wandelen (of korter, als ik het wel gezien heb), dat betekent dat ik óf extra boodschappen moet doen óf elke dag frietjes moet eten. Want koffie met appeltaart onderweg zit er natuurlijk niet in. En ik heb 3500 tot 4000 kcal per dag nodig: 2000 om te bestaan en 1500 tot 2000 voor het wandelen.

Alles op deze foto is te krijgen bij een gewone supermarkt, behalve de amandelpasta en de fruitkeks in hun kekke roze foliejasje. Dat heb ik expres gedaan want ik wilde weten of het kon. Ik had nog veel meer mee kunnen nemen, want ik ontdekte dat de appie om de hoek Clif bars heeft(!). Maar toen had ik de nakd-repen al in m’n mandje en vond ik het wel prima zo.

Ik word een beetje verdrietig van de hoeveelheid plastic. Maar het is ook wel lekker makkelijk.

Leave a Reply